Prou violència contra els saharauís

El dimecres 26 de juny va tenir lloc a Palma una de les concentracions que s’han dut a terme en diferents punts d’Espanya per denunciar els últims episodis de violència i repressió en els territoris ocupats del Sàhara Occidental, per part de l’Estat marroquí que ataca brutalment els manifestants sahrauís, vulnerant els drets humans.

Durant la concentració es van denunciar les agressions i repressió, l’expulsió constant d’observadors internacionals, els judicis il·legals, i la indiferència de l’Estat espanyol davant les agressions i injustícia que viu el poble sahrauí, així com la necessitat d’un referèndum d’autodeterminació del poble sahrauí per recuperar el territori que els correspon.

També es va denunciar l’expulsió dels tres advocats que anaven al judici que es va celebrar el dia 24 com a observadors en nom del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

Hi va haver molta cobertura dels mitjans de comunicació. Van assistir-hi la Televisió TV 1, IB3 i el Periódico, El Mundo, Ultima hora i Diario de Mallorca.