Cançons per la llibertat del poble sahrauí

Aquest passat dimecres 31 de gener ha tingut lloc, a Can Alcover (Palma) la presentació i audició del projecte musical “Cantando a través del Muro. Canciones para la libertad del pueblo saharaui” i posterior conferència sobre l’actualitat del conflicte del Sàhara Occidental ocupat pel Marroc a càrrec de Juan Soroeta, professor titular de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la UPV, president del club44, membre de l’equip de juristes pel Sàhara Occidental i promotor del projecte.

Es tracta del Volum III de cançons per la llibertat del poble sahrauí, consta de 3 CDs amb cançons de 52 artistes i bandes de tot l’estat i en totes les llengües oficials, entre els quals hi ha alguns dels artistes més importants del país com Rozalén, Vetusta Morla, entre molts d’altres, incloent-hi a Maria del Mar Bonet que canta una cançó amb Juanito Valderrama, on tots i totes han participat de forma altruista i desinteressada.

Els Cds van acompanyats d’un llibret de 60 pàgines en castellà, català, basc i gallec on s’explica el conflicte del Sàhara Occidental ocupat pel Marroc, a més de la lletra de les cançons. L’àlbum té un preu de 18 euros, encara que l’objectiu del projecte no és recaptar fons, sinó promoure el debat i DIFONDRE la situació que viu el  poble sahrauí després de més de 47 anys d’ocupació de la seva terra i arribar a l’opinió pública de tot l’estat espanyol.

Per si és del vostre interès, els àlbums estan a la vostra disposició a la seu de la nostra associació al Carrer Guillem Galmés, 2. Per a més informació sobre l’àlbum podeu consultar aquest enllaç.

Moltes gràcies a totes i tots els qui ens vàreu acompanyar al centre a Can Alcover i magnífica conferència del Profesor Juan Soroeta. Gràcies als representants de les Institucions i de membres de l’Intergrup”Pau i Llibertat pel Sahara” als i les sahrauís i a totes les amigues i amics del poble sahrauí. Moltes gràcies a Maria del Mar Bonet i Juan Valderrama per cedir aquesta meravellosa canço.