Sopar solidari pel Sàhara 2019

Despús-ahir, divendres 22, es va celebrar al restaurant Binicomprat el Sopar Solidari pel Sàhara. Aquesta trobada anual té com a principal objectiu donar suport al poble sahrauí i impulsar la campanya del projecte Vacances en Pau 2019 amb el lema  “Acull un somriure, acull un infant sahrauí”. Aquest projecet coordina l’acollida dels infants sahrauís que vénen de vacances dos mesos a l’estiu per donar-los una treva de les dures condicions de vida que pateixen ells i les seves families als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, (Argèlia). També per recordar que els sahrauís són els nostres refugiats i que no estan sols; són moltes i molts que els donam suport.

Al sopar a més dels membres de l’AAPSIB i el delegat adjunt del Front Polisario, ens acompanyaren unes 140 persones amigues de la causa sahrauí.

També ens acompanyaren representats de totes les institucions i partits politics: el senyor Baltasar Picornell, president del Parlament de les Illes Balears, la senyora Fina Santiago, consellera de serveis socials i cooperació del Govern de les Illes Balears, Conxa Obrador, Maria Antònia Sureda, Enric Casanova, Carlos Saura, diputades i diputats membres de l’Intergrup Parlamentari “Pau al Sàhara”, Patricia Gomez, consellera de salut, Antoni Servera, director de cooperació, Juli Fuster, director general del Servei de Salut, Joan Verger, president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Rosa Cursach, directora de l’Institut Balear de la Dona, Mercè Borràs, regidora de benestar social de l’Ajuntament de Palma, Xisca Mora, batlessa de Porreres, Aligi Molina, regidor d’igualtat de l’Ajuntament de Palma, Antònia Rosselló, gerent del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació i Eduardo Zuñiga, director de comunicació del Consell de Mallorca.

Va ser una vetllada molt agradable que va acabar amb una rifa solidaria.

Des de l’Associació donam el més sincer agraïment a totes les persones que han fet possible, un any més, aquest acte de solidaritat amb el poble sahrauí.