Encesa d’espelmes pels presos polítics i desapareguts sahrauís

Com cada any l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears organitza la Concentració amb ENCESA D’ESPELMES PELS PRESOS POLÍTICS I DESAPAREGUTS SAHRAUÍS, el proper dimecres, 25 de desembre, a les 20h a la Plaça de Cort de Palma. 

Fa més de vint anys que l’AAPSIB ret homenatge i exigeix la llibertat de tots els presos polítics i desapareguts sahrauís. Presos polítics que es troben a presons marroquines en situacions de gran precarietat, sent víctimes de maltractaments i tortures, privats d’atenció mèdica, incomunicats de les seves famílies, etc. 
Actualment existeixen una cinquantena de presos polítcs sahrauís, per haver defensat els Drets Humans i haver exigit la terra que els va ser robada, de forma pacífica davant l’Estat marroquí que respon amb brutalitat policial i militar, i amb repressió. 
Tampoc podem oblidar els 500 sahrauís desapareguts des de 1975 quan va ser ocupat el Sàhara Occidental. 
Per això el dia 25 de desembre volem encendre espelmes per tots el presos polítics sahrauís, per tots els desapareguts sahrauís i per tot un poble que lluita per recuperar la seva terra i la seva Llibertat.
Vos hi esperam a tots i totes!