30 anys de projectes sanitaris

Benvolgudes i benvolguts, 

Des de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears tenim el plaer de convidar-vos a la commemoració del 30 aniversari dels projectes de suport al sistema sanitari de la República Àrab Sahrauí Democràtica. Entre els que destaquen el projecte urològic coordinat, des de Balears, pel Dr. Joan Antoni Pascual i el projecte de suport al PISIS (Programa Integral de Salut Infantil Sahrauí), coordinat pel Dr. Pep Bibiloni

L’acte, que tendrà lloc el proper divendres 4 d’octubre a les 19h al centre cultural Can Balaguer, consistirà en una Taula Rodona amb la participació de Mohamed Lamine Mohamed, Ministre de Salut Pública de la RASD; Abderahman Mohamed, director central de Prevenció i Moulay Ahmed Mustapha, metge uròleg, per tal de fer un recorregut d’aquests 30 anys de trajectòria i analitzar la situació als campaments i la situació política actual. 

Tot i els 30 anys de continuïtat dels projectes de suport al sistema sanitari de la RASD, l’objectiu fonamental de l’AAPSIB és que el poble sahrauí pugui recuperar la seva terra, el Sàhara Occidental, ocupat violentament pel Marroc des de fa 44 anys. Mentre la lluita per aconseguir el referèndum d’autodeterminació continua nosaltres seguirem fent feina al seu costat. 

Vos hi esperam a tots i totes i vos agraïm que en faceu difusió!