Taula rodona: La resistència de la dona sahrauí

Benvolgudes i benvolguts,

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears us convida a la taula rodona “La resistència de la Dona Sahrauí”. Commemoració del 46è aniversari de la creació del Front Polisario, el divendres 17 de maig a les 19h, a Ca n’Oleo (c/ de l’Almudaina,4. Palma).

A la taula contarem amb la presència de la Sra. Minetu Larabas, recent electa presidenta de la Unión Nacional de Mujeres Saharauis, representant d’una nova generació de dones sahrauís que segueixen lluitant pels seus drets. Participaran també, la Sra. Jira Boulahi, delegada del Front Polisario per Espanya i la Sra. Rosa Cursach, directora de l’Institut Balear de la Dona.

En aquesta trobada es parlarà de la resistència i la lluita de la dona sahrauí i del seu poble des de l’inici del conflicte i la formació dels campaments de refugiats sahrauís a Tindouf (Argèlia) ara fa 43 anys. Així mateix, es parlarà de la lluita interna de la dona sahrauí per aconseguir, de cada vegada, més presència dintre de la seva societat a tots els nivells: polític, cultural, productiu… 

Vos hi esperam!