Un any més, sopar solidari pel Sàhara

L’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears agraïm a tots els assistents al sopar solidari pel Sàhara  el suport que estan donant a la causa sahrauí i al projecte “Vacances en Pau 2018”.

imagen

Un any més, l’Associació va celebrar, el passat divendres 23, el sopar solidari amb el Sàhara, al restaurant Binicomprat d’Algaida.

A prop de 150 amics i amigues de la causa sahraui ens acompanyaren a aquest sopar de germanor anual que  té com a principal objectiu donar impuls a la campanya del projecte Vacances en Pau, que coordina l’acollida a Balears d’infants sahrauís perquè puguin sortir, durant els dos mesos d’estiu, de les dures condicions de vida als campaments de refugiats sahrauís  de Tindouf (Algèria).

El delegat adjunt del poble sahrauí a les Balears, el president del parlament de les Illes Balears, autoritats representants de totes les institucions, partits polítics, sindicats, associacions, famílies d’acollida, tots amigues i amics del poble sahrauí, foren presents al tradicional esdeveniment.

Durant el sopar vàrem escoltar música sahrauí i es varen veure  fotos dels campaments de refugiats sahrauís i del treball que duu endavant la nostra associació.

Després del sopar va tenir lloc la rifa amb tots els regals cedits per  aquesta causa. Moltes gràcies per aquesta aportació que és molt important.

IMG-20180224-WA0006 unnamed (3) unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (9)

unnamed (10) unnamed (12)