FESTA DE BENVINGUDA

FESTA LÚDICA REIVINDICATIVA ORGANITZADA PER L’AAPSIB PER DONAR LA BENVINGUDA ALS NENS/NENES DEL PROGRAMA VACANCES EN PAU I A LES SEVES FAMÍLIES D’ACOLLIDA.

FESTA I REIVINDICACIÓ !!

Com altres anys, volem donar la benvinguda als nens i nenes sahrauís i les seves famílies acollidores. Per això, hem organitzat una festa de benvinguda aquest dissabte, al Parc de la  Rectoria de Binissalem, a partir de les 18:30h, on els membres de l’Associació ens retrobem amb els nens/nenes i amb les seves famílies i vam poder TORNAR AGRAIR LA SEVA SOLIDARITAT i aprofitar per xerrar sobre com havia estat la convivència en aquests primers dies i l’adaptació que estaven tenint els nens/nenes nous. Les famílies també van aprofitar per intercanviar impressions amb altres famílies i mentre els petits/tes s’ho passaven molt bé amb els jocs que es van organitzar.

festa benvinguda,3-1 IMG_2166

Comptàrem amb un grup d’animació infantil i posteriorment va tenir lloc el parlament amb les autoritats presents, Toni Servera, director de cooperació del Govern Balear, Aligi Molina, regidor d’igualtat de l’Ajuntament de Palma així com l’alcalde de Binissalem.

IMG_2150 IMG_2164 IMG_2169 IMG_2172

En els parlaments es va denunciar la gran injustícia que està vivint aquest poble i la necessitat del referèndum per aconseguir la seva independència i tornar a la seva terra PER VIURE EN LLIBERTAT.

LA NIT VA ACABAR AMB UNA BERENAR SOPAR APORTADA PER LES FAMÍLIES I L’AAPSIB.

L’AAPSIB va agrair a les famílies la seva solidaritat i també a les autoritats la seva presència a l’acte.

Els nens, les famílies i amics i amigues ho hem passat molt bé.

IMG_2142 IMG_2149 IMG_2151 IMG_2182 IMG_2192