Visita de la nova delegada sahrauí del Front Polisario

Aquests dies hem pogut comptar amb la visita de la nova delegada sahrauí del Front Polisario per a Espanya: Jira Boulahi.

El 19 de maig la rebé en audiència la presidenta de la Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada d’alguns representants de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears. A la recepció també hi foren la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i la consellera de Salut, Patricia Gómez.

També ha visitat la seu del Parlament de les Illes Balears, l’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca i el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

El divendres 20 de maig participà en l’acte commemoratiu del 40è aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD) i del 43è aniversari de l’inici de la lluita armada del Front Poisario. L’acte tingué lloc en el Club Diario de Mallorca, on també hi assistí com a convidada Conxa Obrador, diputada del Parlament i actual presidenta de l’intergrup parlamentari “Pau i Llibertat al Sàhara”.

Sahraui_3505
Amb els representants del Govern de les Illes Balears: Francina Armengol (presidenta de les Illes Balears), Fina Santiago (consellera de Serveis Socials i Cooperació) i Patricia Gómez (consellera de Salut)
A la seu del Parlament de les Illes Balears, amb la presidenta María Consuelo Huertas
A l’Ajuntament de Palma, amb el batle el senyor José Hila i el regidor Aligi Molina, regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics
Reunió amb Joan Verger, president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Antònia Rosselló, gerent, per parlar de la situació del Poble Saharauí, de les necessitats dels camps de refugiats de Tinduf i de l'important suport que reben des de les administracions, les entitats i la població de Mallorca.
Reunió amb Joan Verger, president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Antònia Rosselló, gerent, per parlar de la situació del Poble Saharauí, de les necessitats dels camps de refugiats de Tinduf i de l’important suport que reben des de les administracions, les entitats i la població de Mallorca.
El vicepresident segon i conseller de Participació i Presidència, Jesús Jurado, ha rebut en audiència a Jira Bulahi i a la presidenta de l'Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Roselló i al coordinador del programa Vacances en Pau, Manolo Mulet.
El vicepresident segon i conseller de Participació i Presidència, Jesús Jurado, ha rebut en audiència a Jira Bulahi i a la presidenta de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Roselló i al coordinador del programa Vacances en Pau, Manolo Mulet.
Al Club Diario de Mallorca
Al Club Diario de Mallorca
Foto de grup
Al Club Diario de Mallorca
Al Club Diario de Mallorca
Al Club Diario de Mallorca
Jira Bulahi amb representants de l'AAPSIB, al local d'aquesta.
Jira Bulahi amb representants de l’AAPSIB, al local d’aquesta.