Cancel·lació del programa Vacances en Pau 2020

Com ja vàrem anunciar mitjançant un comunicat de la Delegació Saharuí per a Espanya, aquest estiu no hi haurà el programa Vacances en Pau 2020, degut al context internacional de pandèmia de la COVID-19.

Després d’una profunda reflexió i anàlisis de la situació que estam vivint arreu del món degut a la COVID-19, la Comissió Nacional del Front Polisario, la Delegació Nacional Sahrauí per Espanya i la Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-SAHARA) hem pres la dolorosa decisió de cancel·lar el programa Vacances en Pau 2020. Tot i que ha sigut una decisió difícil, des de l’AAPSIB estam segurs que vosaltres també pensau que per bé dels infants és la millor i podem contar amb la vostra comprensió i suport. 

Tot el moviment solidari amb el Sàhara i la nostra associació seguirem fent feina per visibilitzar la causa sahrauí aportant ajuda a tots els infants i a tot un poble que des de fa 45 anys viu confinat al desert amb l’esperança que prest haguem vençut el coronavirus, i poguem tornar a la normalitat, de tal forma que a l’estiu del 2021 puguem dur endavant el programa Vacances en Pau 2021 i els nostres petits ambaixadors i ambaixadores puguin tornar a reunir-se amb les seves famílies d’acollida.

Des de l’AAPSIB agraïm moltíssim a les famílies acollidores, a les Institucions de les Illes i a tantíssimes entitats i empreses, la seva solidaritat durant aquests anys i a tots els amics i amigues de la causa el seu suport. Gràcies a tots i totes el programa Vacances en Pau s’ha pogut realitzar durant quasi 33 anys i esperam poder tornar a fer difusió prest amb el lema “ACULL UN SOMRIURE, ACULL UN INFANT SAHRAUI”. Estam segurs que el poble sahrauí pot contar amb tots vosaltres.

Seguim a la vostra disposició.

Vos deixam una petita recopilació de les diferents notícies sorgides arran de la comunicació: